Back to All Events

Workshop för välgörenhet med Elnaz

  • DanceConnection 128 Sveavägen Stockholm, Stockholms län, 113 50 Sweden (map)

Välkomna till en workshop i orientalisk dans med Elnaz från Danskollektivet!

Denna workshop riktar sig till dig som dansat orientalisk dans eller närbesläktade dansstilar i minst 2 år, men mer eller mindre erfarna dansare är självklart välkomna att delta. Under denna workshop tränar vi på att finslipa teknik och att kunna färdas på ett avslappnat sätt. Vi tränar även på hur mimik och uttryck kan bidra till att förmedla en känsla. Slutligen sätter vi ihop de olika stegen vi tränat på till korta kombinationer som kan användas i egna koreografier.

Elnaz är ansvarig lärare för Tribal Fusion-undervisningen på Danskollektivet men hon är även en prisbelönt dansare inom orientalisk dans. Hon har utbildat sig hos flera av de mest framstående dansarna inom orientalisk dans och vidareutbildar sig kontinuerligt inom stilen. 

Alla intäkter från denna workshop går oavkortat till UNHCRs arbete för att hjälpa människor på flykt.

Onsdag 16 december, kl 18-20.
Plats: Danceconnection, Sveavägen 128, Stockholm.
Pris: 250:-

Earlier Event: November 29
Elev Show
Later Event: January 4
Dancehall vinter boot camp