Back to All Events

Dancehall med Andrea

Denna termin är det fokus på Twerk & Dancehall Queen Style.  Är du redo att skaka, rulla, jiggle it? LET'S DO THIS! Under terminen kommer vi att jobba med olika twerktekniker och även öva på feminina dancehall-steg med mycket attityd och självförtroende! Vi kommer att arbeta med styrkeövningar för dansare och bli starkare samtidigt som vi jobbar upp rörligheten i höfterna, ländryggen och hela kroppen! Det blir mycket teknik och steg under terminen men vi kommer även att göra kombinationer och koreografi! Tillsammans utvecklas vi som dansare, har roligt, svettas och twerkar loss!
För de som vill avslutas terminen med en elevföreställning inför publik.
Lärare: Andrea
Anmäl dig här

Earlier Event: January 30
Tribal Fusion med Elnaz
Later Event: January 31
Orientalisk dans med Maria