Back to All Events

ATS med Anne

  • Dance Connection 128 Sveavägen Stockholm, Stockholms län, 113 50 Sweden (map)

Denna kurs riktar sig till dig som har dansat ATS® förut och som vill bredda din stegvokabulär och improvisationsförmåga. Kursen hålls av Anne som är utbildade i FatChanceBellyDance® format för ATS®.  Hon på bästa möjliga sätt förmedla vad ATS® går ut på; gemenskap, dansglädje och hur man praktiskt gör för att synkroniserat improvisera tillsammans!Du kommer få individuell återkoppling såväl under lektionerna samt för de som vill vid ett kortare enskilt samtal per termin. Vi rekommenderar att du har minst två terminers förkunskaper av ATS ® för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen. Medtag egna cymbaler till klasserna. 
Lärare: Anne
Anmäl dig här

Earlier Event: January 31
Ballet Fitness kort-kurs 2ggr
Later Event: February 1
Afro House med Nando