Back to All Events

Jamila-teknik med Sabriye

  • Dance Connection 128 Sveavägen Stockholm, Stockholms län, 113 50 Sweden (map)

På denna kurs fokuserar vi på en teknik framtagen av Jamila Salimpour. Jamila kallas ofta för ''The Mother of Tribal''.  Hennes teknik lade så småningom grunden för American tribal style men gav även namn till många av de mest välkända stegen inom Egyptisk dans. På den här klassen får du lära dig Jamilasteg, kortare kombinationer samt grunden till hennes metod för avancerat fingercymbalspel. Vid slutet av terminen kommer du behärska flera Jamila-steg samt kunna spela flera olika cymbalmönster. För de som vill avslutas terminen med en elevföreställning inför publik. OBS kursstart 16de feb
Lärare: Sabriye
Anmäl dig här 

Earlier Event: February 1
Afro House med Nando
Later Event: February 14
Orientalisk dans level 2 med Sabriye