Back to All Events

Koreografi med Sabriye

  • Dance Connection 128 Sveavägen Stockholm, Stockholms län, 113 50 Sweden (map)

Denna kurs riktar sig till elever som har minst två terminers erfarenhet. Under terminen lär vi oss två olika koreografier.
Första koreografin under våren blir en så kallad 'Oriental' eller 'Entre' koreografi. Koreografin är till låten Tales of the Sahara och som de flesta Oriental-låtarna har den många rytm- och temposkillnader.  På kursen kommer Sabriye även diskutera vad som gör Orientaler till ett unikt dansmoment och dela med sig av praktiska scentips.  OBS! Kursstart 16e februari. Den andra koreografin under vårterminen blir en spännande svärdsdans. Koreografin är en kombination av dans och akrobatik då vi balanserar svärdet på haka och huvud! För de som vill avslutas terminen med en elevföreställning inför publik. 
Lärare: Sabriye
Anmäl dig här  

 

Earlier Event: February 16
Orientalisk dans level 1 med Sabriye
Later Event: February 28
Ballet Fitness med Jenny Leiva