Back to All Events

Surprise Set Sunday

Vill du utmana dig själv och utvecklas som dansare? Då är Danskollektivets Surprise Set Sundays något för dig! Med start den 26 mars kommer Danskollektivet att anordna regelbundna träffar då vi umgås, fikar och njuter av dans. De som dansar under kvällen kommer att göra det improviserat till musik som inte på förhand är bestämd. Vi har därför för avsikt att skapa en vänskaplig och behaglig stämning där vi uppmuntrar varandra att utvecklas genom denna utmaning. 

Under kvällen spelas ett flertal set om vardera 7-15 minuter. De dansare som uppträder under kvällen har möjlighet att på förhand lyssna på de set som kommer att spelas. Dansarna vet dock inte vilket set de själva kommer att dansa till förrän de står på scenen och musiken börjar. 

Givetvis är alla (dansare eller ej) välkomna att bara komma och njuta av en mysig söndag tillsammans med fika, dans och trevligt sällskap. Det kostar endast 20 kr och då ingår kaffe och te. Det finns även möjlighet att köpa vin på plats.

Earlier Event: February 28
Ballet Fitness med Jenny Leiva
Later Event: April 7
Salimpour Hafla