Back to All Events

Surprise Set Saturday med dansloppis

  • 8 Vegagatan Stockholm, Stockholms län, 113 29 Sweden (map)

Vi på Danskollektivet vill vara med och fira dansens dag och Stockholms kulturnatt den 29 april och anordnar därför vår andra improvisationskväll. Denna gång blir det Surprise Set Saturday som vi kombinerar med en dansloppis! Vi umgås, fikar, njuter av dans och passar samtidigt på att sälja och köpa danskläder och danstillbehör inför vårens shower. 

Suprise Set Saturday är något för dig som vill utmana dig själv och utvecklas som dansare. De som dansar under kvällen kommer att göra det improviserat till musik som inte på förhand är bestämd. Vi har därför för avsikt att skapa en vänskaplig och behaglig stämning där vi uppmuntrar varandra att utvecklas genom denna utmaning. 

Under kvällen spelas ett flertal set på ca 7-15 minuter. De dansare som uppträder under kvällen har möjlighet att på förhand lyssna på de set som kommer att spelas. Dansarna vet dock inte vilket set de själva kommer att dansa till förrän de står på scenen och musiken börjar. 

Givetvis är alla (dansare eller ej) välkomna att bara komma och njuta av en mysig lördag tillsammans med fika, dans och trevligt sällskap. I.

Tid: Loppisen startar 17.30 och dansshowen börjar 18.30.
Plats: Vegagatan 8, Stockholm
Pris: Inträde (till både dansloppis och show) kostar endast 40 kr och då ingår även kaffe/te. Att sälja på loppisen kostar 80 kr och då ingår även inträde till showen samt kaffe/te.

Earlier Event: April 10
Påsklovsworkshops med Andrea
Later Event: May 14
Elevshow VT17