Back to All Events

Försommarkurs i Afrobeat och Twerk


Under denna kurs kommer Andrea ha två klasser med fokus på afrobeat där vi dansar till härliga, peppande låtar, mjukar upp höfterna och svettas för fullt! Under de andra två klasserna kommer Andrea att köra twerk-deluxe med eleverna! Fokus på passen kommer att vara teknik och steg där det är 100% fokus på rumpan och varianter på skak. Liten, stor, fyrkantig, rund - alla rumpor kan twerka med rätt teknik! Kom och joina dessa härliga klasser och dansa och svettas som aldrig förr! Let's do this!

Tid: Tisdagar 19.30-21.00 (4ggr 90 min), Start 23/5-2017
Pris: 800:- för samtliga tillfällen eller 250:-/tillfälle för drop-in (väljer du att även gå måndagskursen i dancehall betalar du endast 1500:- för båda kurserna!)
Lärare: Andrea

Anmäl dig på http://www.danskollektivet.se/anmlan/