Back to All Events

Försommarkurs i orientalisk dans


Under denna kurs kommer två tillfällen att ha tema Beledy Solo. På dessa lektioner kommer vi att gå igenom den unika strukturen som tillhör ett beledy solo. Vi kommer att diskutera samt improvisera oss igenom de olika partierna med mycket fokus på att lära sig känna igen de olika rytmerna och att förutspå vad som kommer näst i en livemusiksmiljö.

De andra två tillfällena kommer att innehålla cymbaler för alla nivåer. Oavsett om du är ny till att spela cymbaler eller redan har goda kunskaper så kommer du få nytta utav denna kurs. Vi går igenom cymbalspelandet från början för de som är nybörjare och med utmaningar för de som har spelat cymbaler tidigare.

Tid: Tisdagar 18.00-19.30 (4ggr 90 min), Start 23/5-2017
Pris: 800:- för samtliga tillfällen eller 250:-/tillfälle för drop-in
Lärare: Sabriye

Anmäl dig på http://www.danskollektivet.se/anmlan/

Earlier Event: May 22
Försommarkurs i Dancehall