Back to All Events

ATS med Derya & Anne


  • Danskollektivet 44 Folkungagatan Stockholm, Stockholms län, 118 26 Sweden (map)

Under denna kurs kommer vi att fokusera på att ta vår dans ytterligare ett steg, genom att kontinuerligt arbeta med musiken! Kursen kommer att ha ett tydligt fokus på musikförståelse, musiktolkning och musikteori. Fokus kommer att ligga på att använda all vår repertoar, fila på grunderna och detaljerna och kombinera det på bästa möjliga sätt med musiken för att skapa det där lilla extra! 
Denna kurs riktar sig till dig som har dansat ATS® förut och som vill bredda din stegvokabulär och improvisationsförmåga. Kursen hålls av två lärare som är utbildade i FatChanceBellyDance® format för ATS®. Genom delat ledarskap förmedlar Derya och Anne på bästa möjliga sätt vad ATS® går ut på: gemenskap, dansglädje, och hur man praktiskt gör för att improvisera i grupp! Genom tvålärarformatet har Derya och Anne också en unik möjlighet att ge individuell feedback under lektionerna och arbeta med gruppdynamiken som kännetecknar ATS®. Vi rekommenderar att du har minst två terminers erfarenheter av ATS® för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen.  Medtag egna cymbaler till klassen.
12 ggr 75 min

Earlier Event: September 6
Nyhet! Kizomba med Mau och Madeleine
Later Event: September 9
NYHET! Barnklasser med Nando