Back to All Events

Sportlovsworkshop: Jallabina®

  • Danskollektivet 44 Folkungagatan Stockholm, Stockholms län, 118 26 Sweden (map)

Under sportlovet erbjuder Danskollektivet en klass i JALLABINA® - ett dansfitnesskoncept med musik och rörelser hämtade från Mellanöstern. Passet är uppbyggt för att ge en balanserad träning för hela kroppen. Och viktigast av allt, det är roligt!

Dag & tid: Torsdag 1 mars kl.18.30-19.30
Pris: 120 kr
Instruktör: Emma, som 2016 blev en av världens första licenserade instruktörer för JALLABINA®

Vänta inte, utan anmäl dig nu

Vad är JALLABINA®?
JALLABINA® är lätt dansträning till ljuvliga toner från Mellanöstern. Magdans, men även allt ifrån traditionell Dabke till Hip-hop blandas i denna högintensiva klass som definitivt kommer att få dig att studsa hem, svettig med ett leende på läpparna! 

Hur är det unikt?
Alla olika dansstilar från Mellanöstern har deras specifika musik och danssteg. Några blandar hopp med högintensiva rörelser som är perfekta för att höja pulsen medans andra, som magdans, är långsammare och fokuserar på muskelträning, flexibilitet och smidighet. I kombination med de funktionella träningsblocken tränar du därför inte bara din styrka, koordination och kondition utan även muskler som annars ofta glöms bort så som axlar, rygg, fingrar, höfter och hela din core.

Vilka kan vara med?
ALLA kan delta i en klass JALLABINA®! Programmet är framställt så att varje deltagare, oavsett bakgrund eller vana kan hänga med och ha roligt. Du behöver INTE kunna någonting om Mellanösterndans för att delta. JALLABINA® på arabiska betyder ”Kom med oss”, vilket är en av våra grundstenar i programmet.

Earlier Event: February 28
Sportlovsworkshop: Balett Fitness
Later Event: March 4
Dancehall: Binta's Birthday Bash