Back to All Events

Pyssel & dansloppis

  • Danskollektivet 44 Folkungagatan Stockholm, Stockholms län, 118 26 Sweden (map)

Söndagen den 15 april mellan klockan 14-18 öppnar vi dörrarna till Danskollektivet för en eftermiddag med pyssel och dansloppis.

Alla är välkomna att pyssla, sy och införskaffa material inför vårens shower. Eller bara umgås, fika och spontandansa. Det spelar ingen roll om du är elev på Danskollektivet, på en annan dansskola eller ingen dansskola alls. Det spelar inte heller någon roll vilken dansstil du dansar. Våra dörrar står öppna för alla som vill träffas och umgås tillsammans med andra dansintresserade.

Om du vill sälja på loppisen är du välkommen redan 13.30 för att ställa upp dina saker. Att sälja på loppisen kostar endast 20 kr! Då får du sälja allt som är dansrelaterat, t.ex. dräkter, tyger, smycken, paljetter osv. Dessutom är Danskollektivets egen butik öppen, där du bland annat kan köpa smycken, dräkter, CD, DVD, käppar och vingar.

Earlier Event: March 4
Dancehall: Binta's Birthday Bash
Later Event: April 21
Kulturnatt Stockholm