Back to All Events

Workshop - klassisk persisk dans

  • Danskollektivet 44 Folkungagatan Stockholm, Stockholms län, 118 26 Sweden (map)

Persisk dans är en mjuk och rytmisk dansform som betonar användandet av händer och handleder. Kroppens rörelser, händernas och handledernas former, det rytmiska fotarbetet, isolering och samordning av armar och ben är alla integrerade för att fånga den persiska estetiken i kroppens linjer. Under workshopen går vi igenom grundläggande fotarbete och handrörelser samt lär oss en koreografi till persisk klassisk musik. Upplev en ny sida av dans från Mellanöstern!

Dag & tid: Söndag 2 september 12.00-15.00
Nivå: Inga tidigare erfarenheter krävs. Nivån anpassas efter gruppens deltagare.
Lärare: Maria

Anmäl dig här

Earlier Event: August 26
Workshop - saidi med käpp