Jamila Level 1, 3-dagars Workshop och Suhaila Intensive Day
  med Suhaila Salimpour

Stockholm, 8-11 April 2017

SUHAILA INTENSIVE DAY, 8 APRIL
En intensiv dag med en 6 timmars workshop uppdelat på 3 timmar teknik på förmiddagen och 3 timmar koreografi på eftermiddagen. Perfekt för dem som bara vill få ett smakprov på vad denna fantastiska lärare har att erbjuda, både med sin unika syn på teknik samt som koreograf.

JAMILA LEVEL 1, 9–11 APRIL
I denna workshop blir du introducerad till de grundläggande steg-grupperingarna och cymbalspelet som utgör grunden för formatet. Oavsett om du är intresserad av certifiering eller inte, är denna workshop en utmärkt introduktion till Jamila-formatet.

SCHEMA*
Suhaila Intensive Day
(Lördag 8:e april)
•Förmiddag (10:30-13:30) Översikt av Suhaila-formatet
•Eftermiddag (15:00-18:00): Koreografi – Suhaila style

Jamila Level 1 - Tredagarsworkshop
(Söndag 9:e april – Tisdag 11:e april)
•Söndag-Måndag 10:30-18:00
(6 timmar med 90 min rast)
•Tisdag 10:30-13:30
(3 timmar)

*VÄNLIGEN NOTERA: Tiderna kan komma att ändras något.

PRIS:
Jamila Level 1 workshop: 600€/5500 SEK (15 timmar)
Suhaila Intensive Day: 150€/1400 SEK (6 timmar)
Jamila level 1 + Suhaila Intensive Day: 700€/6500 SEK

För Jamila Level 1-workshopen erbjuds en rabatt på 50€/500 SEK till dem som betalar en förskottsbetalning på 200€/2000 SEK innan den 31:a december.

Vänligen notera! Certifieringstestet för Jamila Level 1 ingår inte i de 15 workshopstimmarna. Avgiften för ytterligare två timmar och testet är 250USD som betalas direkt till Suhaila.

VILLKOR: 
•Om du vill registrera dig: Betala HÄR
eller via bankgiro 172-5241 

Internationell banktransfer till: 
Sabriye Tekbilek
Iban-nummerSE5650000000052091027529
SEB:s Bic-kodESSESESS
Address: SEBSEB
106 40 Stockholm

•Betalning: Du är inte anmäld förrän du har gjort en förskottsbetalning. När du har fått en bekräftelse på platstillgång bör du betala 200 €/2000 SEK så snart som möjligt för att försäkra din plats. Din registrering kommer endast att säkras med en förskottsbetalning. Den totala summan kan betalas med en eller flera överföringar (vänligen numrera dem i meddelandet), men ska vara helt betald innan kursstart.

VEM ÄR JAMILA SALIMPOUR? 
Jamila Salimpour är grundaren till Tribal Belly Dance i USA, och har varit inflytelserik inom den orientaliska dansen i över 50 år. Hon är också den första att fastställa ett format av terminologi inom magdans som fortfarande används idag. Hennes format lärs ut och tillämpas på dansarnas rörelser världen över. Den legendariska danstruppen Bal-Anat skapades 1968 då möjligheten att uppträda på en festival utomhus (The Renaissance Pleasure Faire) utmanade Jamila Salimpour att skapa en varieté likt den man kan se på en arabisk festival eller Souk.
Med sin erfarenhet som medlem i Ringling Brothers Circus 1942 använde Jamila detta format för att skapa Bal Anat. Som magdansös arbetade Jamila Salimpour med många dansare, bland annat algeriska vattenglas-dansare, tunisiska kruk-dansare, manliga brick-dansare och magiker. Tack vare sin stroa erfarenhet kunde hon presentera en stor variation underhållning. Svärdsdans, maskdans, och dans med ormar sågs för första gången i Bal Anat. Den slutgiltiga showen blev en show med tribal-danser från Nordafrika och östra Medelhavet. Showen inspirerade en hel generation av amerikanska magdansöser och banade väg för den ökade populariteten av Tribal Belly Dance genren.

VEM ÄR SUHAILA SALIMPOUR?
Suhaila Salimpour håller till i Berkeley (Kalifornien) och är en internationellt hyllad artist, lärare och koreograf inom magdans. Suhaila har över 40 års erfarenhet och en bakgrund av flera olika discipliner. Magdanstekniken hon undervisar i respekterar och stärker kroppen, och är baserad på en solid rytmisk grund. Unna dig själv en riktig dansutbildning!


-Vilka är Suhaila och Jamila Salimpour?
-Hur går en workshop med Suhaila till?
-Fler videos finns tillgängliga på Suhailas youtubekanal
-Hur du förbereder dig för Jamila Level 1